Jean-Paul Frans

Over mij

Mijn werkwijze

Flexibiliteit op z'n lekkerst

Een cateringconcept dat past bij het nieuwe werken binnen kantoren en waar op maat wordt gewerkt voor opdrachtgevers en medewerkers. Bij het cateringconcept gaat om het bezorgen van verse en gezonde maaltijden van topkwaliteit met veelal lokale ingrediënten, waar zelfs de thuiswerkers gebruik van kunnen maken.

Kant-en-klaar

Voilà is de term die binnen de horeca wordt gebruikt als een gerecht klaar is en kan worden uitgeserveerd. De naam Voilà Kitchen is daarom toepasselijk omdat er bij het cateringconcept zoveel mogelijk op maat wordt gewerkt en het kant-en-klaar voor elke medewerker wordt gepresenteerd.

Het nieuwe werken

Het feit dat er meer vanuit huis wordt gewerkt door kantoormedewerkers en de bezettingsgraad van de kantoren steeds meer varieert, is het van het grootste belang de catering flexibel te kunnen inrichten. Met Voilà Kitchen kan dat en is bovendien door de snelheid in bestellen en bezorgen de versheid en kwaliteit geborgd voor de gast. Ongeacht of die nu op kantoor of thuis zit.

Opdrachtgevers

TROTSE SAMENWERKINGEN

Your brand new future starts here

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Kom met mij in contact

+31(0)6 36 30 81 49
post@jeanpaulfrans.nl

Alles willen weten

Algemene Voorwaarden (BNO)
Privacy statement