Jean-Paul Frans

Over mij

Mijn werkwijze

Ben je klaar voor de ‘future of food?

Wie Madame Cyclette binnenstapt, ervaart een explosie van kleuren. Gekleurde kleedjes op de vloer, rode krukken, een gele bank en een rood-oranje muur. Behalve de kleuren valt er nog iets anders op: fietsen. Op het raam zitten stickers van mensen op fietsen en op de balk boven de open keuken staan miniatuurfietsen.

Een nieuwe standaard

Het restaurant heet niet voor niets Madame Cyclette. Het zit in het gebouw van Move, dat zich bezighoudt met mobiliteitsontwikkelingen en hierover workshops en exposities biedt. Madame Cyclette zit naast Ride Out, een heuse ‘fiets experience store’.

74673225_2483900961686913_913219117824081920_o
madame-cyclette-amsterdam-restaurant-bar
105385940_3028762867200717_5731267206005259480_o

Alles is vooral lekker

Mobiliteit, bewegen en gezondheid, dat speelt in het hele gebouw een belangrijke rol. De kaart van Madame Cyclette bestaat voor 70 procent uit vegetarische gerechten en voor 30 procent uit gevogelte en vis. Horecamanager Roelie Hettinga (26) benadrukt dat gezondheid niet het allerbelangrijkste is. “Alles is vooral lekker, en daarnaast duurzaam.”

Opdrachtgevers

TROTSE SAMENWERKINGEN

Your brand new future starts here

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Kom met mij in contact

+31(0)6 36 30 81 49
post@jeanpaulfrans.nl

Alles willen weten

Algemene Voorwaarden (BNO)
Privacy statement